GITRAINING

Entrenaments outdoor Girona

GRUPS D’ENTRENAMENT A L’AIRE LLIURE, PER A TOTS ELS NIVELLS I CONDICIÓ FÍSICA

A qui va dirigit? Totes aquelles persones que desitgin entrenar a l'aire lliure, compartint moments alegres i divertits, independentment del nivell físic, ja que tots els entrenaments estan adaptats per a tots els nivells, sigui com sigui! 

Logotip gi training
Gi Training entrenament dilluns

DILLUNS

19:30h a 20:30h

Realitzem entrenaments de Trail per circuits de boscos i muntanyes al voltant de Girona, per gaudir al màxim de la natura i desconnectar de la ciutat.

Fem dos grups:

Grup inicial

L'objectiu del qual és començar a poc a poc, caminant força estona i en algun tram córrer, i sobretot passar una tarda divertida i socialitzar, amb el propòsit d'anar millorant de mica en mica, respectant els ritmes de cada persona.

Grup Mitjà

Aquest grup té un cert nivell físic de base i és el ritme més alt que l'inicial; encara que l'objectiu de passar-ho bé.

Els dilluns intentem fer diferents circuits cada setmana, per això mateix, per un grup privat de WhatsApp, passo indicacions del lloc de quedada i el circuit que realitzarem, així, cada dilluns serà una sorpresa!

DIMARTS, DIMECRES I DIJOUS

9:15 a 10:15 i 19:30 a 20:30h

Estem a Girona i la Bisbal d'Empordrà

Preparem circuits de running i força per a la millora integral de l'esportista, per a tots els nivells i les edats.

Són circuits inclusius en què cada persona pot entrenar al seu ritme, sense pressions, i compartint bons moments amb la resta del grup.

Entrenaments

Què ens diferencia de la resta? A més d'entrenar a l'aire lliure i adaptar els circuits a tots els nivells i edats, incloem material d'entrenament (TRX, Gomes, Xertubs, Cordes de saltar, etc.) per enriquir al màxim les sessions i treballar de manera segura i entretinguda.

Preus GiTraining

TARIFA PLANA: Quota mensual 25€ i pots assistir a totes les sessions que vulguis!

*El preu inclou assegurança per a tots els participants