SOBRE MI

Jordi Gonzalez

Soc en Jordi Gonzalez, entrenador de Trail Running.

Del 82, l'any de Naranjito... Nascut a Girona, Llicenciat en Ciències de l'Educació Física i l'Esport, Tècnic de Grau Superior en Animació d'Activitats Físiques i Esportives (número de col·legiat 12845), amb especialitat en Trail Running.

M'encanta poder ajudar aquells/es esportistes que desitgin conquistar els seus reptes, a aconseguir els seus objectius i a gaudir de tot el procés perquè sigui un camí complet, enriquidor, evolutiu i que tinguin la certesa d'haver aconseguit allò que volien.

Cama estirada saltant

La muntanya

Porto 13 anys competint en curses de muntanya de molt variades distàncies, des de curses de 10km a ultres de 90km, curses nacionals i internacionals, competicions tan importants com OCC de UTMB, Ultra Montseny, Transvulcania, Desafío el Cainejo, Marató Ultra Pirineu, Marató Epic Garmin Vall de Boí, Skyrace Comapedrosa, i moltes més!

La muntanya és un lloc on em trobo super feliç, treu sempre el millor de la mi i em fa millorar com a esportista i com a persona, potenciant valors com el sacrifici, la constància, la superació, el companyerisme, la passió, etc…

La meva visió

M'agradaria donar a conèixer el meu mètode, que consisteix a adaptar-se al màxim a l'atleta, a la seva vida, a les seves necessitats, als seus horaris, als seus canvis diaris, a les seves inquietuds i a les seves motivacions; i fer-los veure que entrenar és qüestió de qualitat i no de quantitat; no fa falta deixar la teva vida de costat per a preparar-te per a complir un somni. 

M'agradaria formar una comunitat de persones que viuen la muntanya, que viuen el trail i que la seva màxima prioritat és gaudir del camí i del procés.

Jordi corrent per la muntanya

La meva metodologia de treball

La meva funció com a entrenador se centra en 6 aspectes.

1. Individualització

Cada persona té una experiència, una disponibilitat, uns horaris, uns objectius i un nivell físic propi, per això mateix la planificació serà adaptada al màxim a cada esportista.

2. Comunicació

Màxim feedback en qualsevol moment per a resoldre qualsevol mena de dubte, perquè la proximitat i la fluïdesa ha de ser bàsic i prioritari en la relació entrenador-atleta.

3. Seguiment

Mesurar, avaluar i analitzar el teu progrés de manera constant i poder-lo compartir amb tu perquè puguis entendre com és la teva evolució.

4. Assessorament

Prepararé l'estratègia de les teves carreres, entrenarem els *macros d'alimentació en competició, t'ajudaré a triar material i t'acompanyaré durant tot el procés motivacional i emocional.

5. Planificació

Junts buscarem les competicions que puguin motivar-te més i que s'adaptin al nivell i moment físic en el qual ens trobem.

6. Tecnologia

Utilitzem els mètodes més avançats per a poder planificar, mesurar i executar els entrenaments com Trainingpeaks i Stenfit.